Geschakelde Woning te koop in Calpe, Costa Blanca Noord, Spanje Ref.14426

Geschakelde woning te koop in Calpe, Alicante  Ref. 14426

Kenmerken woning

Dit hoekhuis is te koop van de eerste eigenaars die er bijzonder goed zorg voor hebben gedragen. Het werd ontworpen om het licht en de ruimte zo optimaal moelijk te gebruiken en is gebouwd door een zeer gekende bouwfirma en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
Het ruime en moderne huis heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers (1 met douche, 1 met bad), zonnige woon/eetkamer, berging/vestiaire, keuken met ontbijtmogelijkheid, wasplaats, groot terras met gedeeltelijke zonbescherming, een private tuin zonder onderhoud en een eigen parkeerplaats binnen het omheinde complex.
Er zijn weelderige tuinen en een groot gemeenschappelijk zwembad met groen rondom en het is slechts 5 autominuten van de zandstranden.

Er zijn tal van golfbanen langs de Costa Blanca, zoals de Club de Golf Ifach in Moraira, de Club de Golf Don Cayo in Altea en de Javea Golf Club.

Lange stranden en enkele baaien maken het beoefenen van bijna alle watersporten mogelijk en de jachthaven “Club Náutico de Calpe” heeft alle benodigde vaarfaciliteiten.

Een bezoek aan de indrukwekkende “Peñón de Ifach” -rots en de vele toeristische steden in de buurt van Calpe zoals Altea, Benissa of Jalon om te genieten van hun folklore en uitstekend eten, zijn ook aanbevolen activiteiten.

Verkoopprijs: 210.000 €
Totale prijs: 239.370 €
Schatting omvat BTW, notaris, advocaat, overdrachttaks, registratiekosten, …
CategorieGeschakelde woning
Status: Bestaande woning
Locatie: Calpe, Costa Blanca Noord, Spanje

Kenmerken

3 Slaapkamers2 BadkamersAir conditioning
Ingerichte keuken
Marmer
Electrische rolluiken
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeren
Privé zwembad