Villa te koop in Altea, Costa Blanca Noord, Spanje Ref.13802

Villa te koop in Altea, Alicante  Ref. 13802

Kenmerken woning

Deze perfekt onderhouden eigendom heeft een totale bebouwde oppervlakte van bijna 250 vierkante meter, op een perceel van 2.243 vierkante meter, in een rustige woonwijk van Altea. Het is gebouwd met hoge kwaliteitsmaterialen en met vloerverwarming.
Een inkomsdeur geeft toegang tot een hall, waar een gasten-toilet, verder door naar een ruime woonkamer met eethoek en ruime zithoek met open haard. Een grote glazen schuifdeur opent naar een gezellige overdekte terras.
Een moderne keuken met geïntegreerde apparaten en kwarts werktops en ontbijtbar. Vanaf de woonkamer leidt een deur naar twee dubbele slaapkamer met ingemaakte kasten en een ruime badkamer met dubbele lavabo en een inloopdouche. Op hetzelfde niveau is er nog een grote slaapkamer met een comfortabele douchekamer.
Een comfortbele binnentrap leidt naar de bovenverdieping waar een zeer grote slaapkamer, en badkamer met bad en douche enzuite en een zonneterras.

Prachtige privé zwembad 11 x 4 met onderwater verlichting, omgeven door een ruim terras met jacuzzi.
Een relatief vlak perceel met aangelegde tuinen rondom de villa, met hoge palmbomen, mooie planten, gazon, en achter het huis is er een barbecue-zone.
Garage voor 3 auto’s met automatische poort, grote parkeerruimte, en bergruimte.

Verkoopprijs: 850.000 €
Totale prijs: 967.050 €
Schatting omvat BTW, notaris, advocaat, overdrachttaks, registratiekosten, …
Status: Bestaande woning
Locatie: Altea, Costa Blanca Noord, Spanje

Kenmerken

4 Slaapkamers3 BadkamersBerging
Ingerichte keuken
Vloerverwarming
Electrische rolluiken
Parkeren
Privé zwembad