Villa te koop in Altea La Vella, Costa Blanca Noord, Spanje Ref.12227

Villa te koop in Altea La Vella  Ref. 12227

Kenmerken woning

Deze fantastische woning is gelegen nabij de oude binnenstad van Altea, op slechts een paar minuten van het dorp en tegelijkertijd met veel privacy, rust en een prachtig uitzicht.

Verdeeld over 3 verdiepingen zijn 2 onafhankelijke appartementen, die verbonden zijn. Dit kan perfect zijn voor tijden met veel bezoekers, waar ieder hun eigen ruimtes en privacy kan genieten.
Op de begane grond is er een zwembad en een tuin met een open keuken en barbecue. Het heeft ook toegang tot het huis waar we 1 volledig ingerichte Amerikaanse keuken, een woon-eetkamer, twee zeer ruime slaapkamers met badkamer en-suite en een kleine slaapkamer die gebruikt wordt als opslagruimte. Er is een trap die ons naar de begane grond van het huis brengt. Daar vinden we 2 zeer grote slaapkamers een en-suite badkamer en een ander in de gang voor de gasten. Het heeft 2 ruime woonkamers, een met rustieke open haard en een grote onafhankelijke keuken met wasruimte. Vanuit de woonkamer zijn er twee uitgangen aan de buitenkant. Een van hen zorgt voor een zonnig terras en de andere naar de buitenkant van het huis waar we de hoofdingang en de bovenste garage vinden. Van hieruit kunnen we toegang krijgen tot de laatste verdieping, dat is een klein appartement met een kitchenette, 1 badkamer, 1 slaapkamer, woon-eetkamer en een prachtig terras-solarium met benijdenswaardig uitzicht.

Verkoopprijs: 1.200.000 €
Totale prijs: 1.365.000 €
Schatting omvat BTW, notaris, advocaat, overdrachttaks, registratiekosten, …
Status: Bestaande woning
Locatie: Altea La Vella, Costa Blanca Noord, Spanje

Kenmerken

5 Slaapkamers
5 Badkamers