Villa te koop in Selva *** , Mallorca, Spanje Ref.10122

Villa te koop in Selva, Mallorca, Spanje  Ref. 10122

Kenmerken woning

Villa te koop in Selva, Mallorca, SpanjeDeze lichte, recent gebouwde villa met stenen gevel, heeft een indrukwekkend panoramisch zicht op de dorpen en de bergen van de Sierra de Tramuntana, een UNESCO werelderfgoed. Alle diensten, zoals supermarkten, restaurants en winkels in de buurt. Het dorp Selva ligt op slechts 2 minuten en Inca worden op 5 minuten met de auto. Palma en de internationale luchthaven liggen op ongeveer 30 minuten rijden.

De woning heeft een perceel van 16,749 m2 met twee gescheiden ingangen.

Het huis met een woonoppervlak van 453m2 en een maximale privacy, wordt verdeeld als volgt:

Begane grond: entree, woonkamer met open haard, keuken, grote eethoek, gastentoilet, slaapkamer met badkamer en-suite, bijkeuken, enz. Afzonderlijke garages voor twee auto’s.

Eerste verdieping: grote slaapkamer met badkamer en-suite en toegang tot een ruim terras, extra slaapkamer met en-suite badkamer, een woonkamer met bibliotheek.

Exterieur: diverse open en overdekte terrassen, zwembad, barbecue, grote tuin met fruitbomen, moestuinen, parkeerplaats voor meerdere voertuigen.

Extra’s: vloerverwarming, eigen bron, speciale reiniging systeem, automatisch sproeisysteem, sauna, wijnkelder, ruimte voor paarden, mogelijkheid tot uitbreiding, enz.

 

Verkoopprijs: 1.600.000 €
Totale prijs: 1.819.800 €
Schatting omvat BTW, notaris, advocaat, overdrachttaks, registratiekosten, …
CategorieVilla
Locatie: Selva, Mallorca, Spanje

Kenmerken

4 Slaapkamers
3 Badkamers
Copyright© 2017 Azull
Alle rechten voorbehouden