Villa te koop in Selva *** te koop in Selva, Mallorca, Spanje Ref.10095

Villa te koop in Selva, Mallorca, Spanje  Ref. 10095

Kenmerken woning

Villa te koop in Selva, Mallorca, SpanjeDeze authentieke Mallorcaanse villa ( “possesió”) werd gebouwd in 1794 en is gelegen in een vallei in de buurt van de dorpen van Caimari en Selva – in het hart van de Sierra de Tramuntana, een nieuw aangewezen UNESCO gebied – en op slechts 40 minuten rijden uit de buurt van Palma de Mallorca.

Het pand ligt op een grote omheind gebied van ongeveer 115 hectare. Dankzij de idyllische ligging tussen de bergen en bossen die een verscheidenheid aan flora en fauna, zoals olijf- en amandelbomen, dennen, cipressen, eiken, boomgaarden, moestuinen, bloembedden, beken, behuizingen en paden ligt dit landhuis in een unieke oase van vrede en rust. Bovendien heeft het een eigen jachtgebied van voornamelijk wilde konijnen, geiten, haviken en gieren.

Het pand heeft een lange geschiedenis van de landbouwproductie, vooral gewijd aan de traditionele olijfolie. Tal van klassieke elementen zijn nog steeds aanwezig en zelfs in gebruik.

De gehele woning is gebouwd van natuursteen, waardoor het warm is in de winter en een aangenaam koel tijdens de zomermaanden

Het hoofdgebouw is toegankelijk via een geasfalteerde weg die ongeveer 800 meter lang is.  Er zijn tal van overdekte parkeerplaatsen voor meerdere voertuigen evenals mooie terrassen en veranda’s rondom dit deel van het landgoed. De villa heeft een ruime woonkamer met open haard, gastentoilet, keuken met eethoek, bibliotheek, drie slaapkamers met twee badkamers en een ander twee slaapkamers die een badkamer en een woonkamer delen. Het landhuis beschikt ook over een extra appartement met eigen ingang, woon / eetkamer, keuken en twee slaapkamers met badkamer die kan worden gebruikt als een gast appartement of accommodatie voor het personeel.

Grenzend aan het hoofdgebouw zijn er verschillende gebouwen, zoals een ruime berging, wijnkelder, binnenplaats, wasserette en een machinekamer. Verder staat er heel onafhankelijke constructies rondom het landgoed, zoals een grote antieke oven en diverse verenigde kamers opslagruimte die kan worden omgezet in een ander appartement voor het personeel of gasten.

Een unieke zwembad met kleedkamer, omringd door diverse terrassen, biedt een spectaculair uitzicht op de omgeving en vult deze bijzondere eigenschap.

 

Verkoopprijs: 7.000.000 €
Totale prijs: 7.959.600 €
Schatting omvat BTW, notaris, advocaat, overdrachttaks, registratiekosten, …
CategorieVilla
Locatie: Selva, Mallorca, Spanje

Kenmerken

7 Slaapkamers7 BadkamersBerging
Grote terras(sen)
Open haard
Gastenverblijf
Parkeren
Privé zwembad
Copyright© 2017 Azull
Alle rechten voorbehouden