Villa te koop in Port Andratx, Mallorca, Spanje - Ref.10093

Villa te koop in Port Andratx, Mallorca, Spanje  Ref. 10093

Kenmerken woning

Deze villa heeft een prachtig zicht op zee en is gelegen in de exclusieve woonwijk van Cala Llamp in Port Andratx, in de buurt van chique cafés en restaurants.

Deze woning is gelegen op een perceel van 2.000m2. De bebouwde oppervlakte bedraagt ​​circa 700m2. De woning is verdeeld in een hoofdgebouw en twee afzonderlijke appartementen. Het hoofdgebouw bestaat uit een royale woonkamer met open haard en een bar, een eetkamer, vier slaapkamers, vier badkamers en een volledig uitgeruste keuken. Aan de buitenkant is er een groot zwembad, diverse terrassen met een indrukwekkend uitzicht, een garage en veranda. Elk appartement heeft een eigen ingang, een slaapkamer en een badkamer. Bovendien is een van de appartementen voorzien van een keuken.

Kenmerken: Zicht op de bergen, Open Porch, Zwembad – buiten, zicht op de zee, Terras / Outdoor Space, opslag, Beach Club, Resort, op loopafstand van het strand, zwembad, diverse terrassen, uitzicht op zee, rustige locatie, Mountain View, garage, tuin, ingerichte keuken, Appartement met tuin, goede toegang tot de weg, klaar om in te trekken

Verkoopprijs: 6.500.000 €
Totale prijs: 7.391.100 €
Schatting omvat BTW, notaris, advocaat, overdrachttaks, registratiekosten, …
CategorieVilla
Locatie: Port Andratx, Mallorca, Spanje

Kenmerken

6 Slaapkamers6 BadkamersIngerichte keuken
individuele Garage
Parkeren
Privé zwembad
Copyright© 2017 Azull
Alle rechten voorbehouden