Villa te koop in Port Andratx *** te koop in Port Andratx, Mallorca, Spanje Ref.10092

Villa te koop in Port Andratx, Mallorca, Spanje  Ref. 10092

Kenmerken woning

Deze villa is gelegen in een van de beste wijken op Mallorca, bij de beroemde haven van Port Andratx, waar er veel  internationale restaurants, bars en winkels zijn. Deze majestueuze villa is onlangs volledig gerenoveerd. Vanwege de verhoogde ligging en uitstekende zuidelijke oriëntatie, heet  dit pand een adembenemend uitzicht op de zee en het omliggende platteland.

De villa heeft twee verdiepingen. Het heefteen grote kelder, drie slaapkamers, een zeer ruime master suite met twee kleedkamers en twee aparte badkamers, nog twee badkamers (een en suite), een zeer ruime woonkamer met een modern open haard, een aparte keuken, evenals diverse, extra opslagruimte/wasruimte. De kelder heeft een grote dubbele garage. Alle verdiepingen zijn verbonden met een lift.

Een van de hoogtepunten van deze geweldige villa is de buitenruimte met deels overdekte terrassen, verdeeld over verschillende niveaus met een modern zwembad en jacuzzi, van waaruit er een prachtig uitzicht is. Opvallende kenmerken zijn onder andere de eersteklas afwerking en het gebruik van de beste materialen en de meest moderne veiligheid technologie in de renovatie.

Andere kenmerken: Spa / Hot Tub, Security System, Zwembad – buiten
Privacy, adsl, airconditioning warm / koud, gebouwd volgens de hoogste normen, dubbele beglazing, in uitstekende staat, open haard, garage, goede toegang tot de weg, jacuzzi, wasruimte, lift, woonkamer met open haard, satelliet-tv, uitzicht op zee, zonne-installatie, zwemmen pool, topkwaliteit, vloerverwarming, klaar om in te trekken

Verkoopprijs: 5.950.000 €
Totale prijs: 6.765.750 €
Schatting omvat BTW, notaris, advocaat, overdrachttaks, registratiekosten, …
CategorieVilla
Locatie: Port Andratx, Mallorca, Spanje

Kenmerken

4 Slaapkamers4 BadkamersAir conditioning
Open haard
Vloerverwarming
Hoge graad van afwerking
individuele Garage
Lift
Privé zwembad
Copyright© 2017 Azull
Alle rechten voorbehouden