‘‘We willen Azull heel hartelijk danken voor de echte ‘’vip’’ behandeling die we mochten ontvangen! Echt top! Jullie zeiden altijd ‘’locatie is belangrijk’’ en die hebben jullie ons op een heel leuke manier laten zien en opsnuiven. We zijn dan ook blij dat we met jullie in zee gegaan zijn! Bedankt Azull-team!’’

"

"

Een woning kopen in Spanje die bij u past? Start hier!

Hoe ziet het programma eruit?

Azull Experience: koop veilig en met een goed gevoel

Azull Experience biedt u een geheel georganiseerde trip van drie dagen waarin u volledig klaargestoomd wordt om in de toekomst uw droomhuis te kopen. 

Het is een uitgelezen kans om met onze projecten en mensen kennis te maken en tegelijk een persoonlijk antwoord op uw vragen te krijgen.

Na deze trip...

Weet u perfect of de bezochte streek iets voor u is;

Hebben de huizenprijzen geen geheimen meer 
voor u;

Weet u perfect wat er te koop is binnen uw budget;

Hebt u Spanje op haar puurst leren kennen;

Kan u met kennis van zaken de juiste beslissing nemen.

Ik wens graag meer informatie!

Bent u er volgende keer bij op onze Azull experience?

Vul dan hieronder uw gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk! 

Dag 2: Wie ben ik? Wat zijn de mogelijkheden?

De tweede dag richten we ons op het oriënteren en bezichtigen van verschillende projecten. Zo krijgt u een duidelijk beeld wat u voor welk budget kunt kopen op welke plaats. We beginnen de dag op de bekende La Manga Club, waarna we de reis noordwaarts voortzetten om de projecten te bekijken. In Beachclub El Rubio 360° staat ons een gezellige Spaanse avond te wachten. 

Dag 1: Welke plaats in Spanje is uw thuis?

De eerste dag besteden we veel aandacht aan het tonen van verschillende mooie plaatsjes langs de kust van de Costa Blanca. We laten u proeven en genieten van het typisch Spaanse leven. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat Spanje te bieden heeft. 
Na een dag genieten arriveert u in Cartagena, waar u verblijft in het 4-sterren NH-hotel.

Dag 3: Met de juiste info kan uw zoektocht beginnen!

Tijdens de laatste dag kun je genieten van de Spaanse zon. Tijdens een lunch met ons team gaan we verder in op de verschillende mogelijkheden richting uw droomwoning.
Wij garanderen een onvergetelijke trip met alle tools om in de nabije  toekomst met een goed gevoel te kopen in Spanje.

Enkele reacties van deelnemers

"

"

“We zijn heel blij dat we voor deze zoektocht met Azull in zee zijn gegaan, want anders zoek je naar een speld in een hooiberg. Bedankt voor al het voorbereidende werk en het field werk ter plaatse om alles in goede banen te leiden. Jullie doen jullie werk echt heel professioneel!"

‘‘All inclusive service van Azull. Kopen met Azull staat voor duidelijke informatie vooraf, aangename en volledige begeleiding ter plaatse bij het zoeken en kiezen van je droomwoing. Ook nadien heb je steeds direct antwoord op al je vragen. Samengevat noem ik dit alles ‘’ Azull’’-service.’’

"

"

© 2018 Azull. 

Fix the following errors:
Hide