Vakantiewoning veilig achterlaten

Vakantiewoning veilig achterlaten

Een vakantiewoning, dat moet vooral genieten zijn. Je koopt het niet om er toe te komen en meteen een berg werk te zien. Poetsen, klusjes doen, het gras afrijden, het zwembad reinigen, … Aan de Spaanse Costa’s staan de home managementbedrijven in dikke rijen te wachten om je verder te helpen. Alleen al als we uit eigen ervaring mogen spreken: maak er gebruik van.

Allerhande klusjes uitbesteden

Van de kamers ventileren en de toiletten doorspoelen tot de echte klusjes zoals schilderen, lampen vervangen of alles een grondige poetsbeurt geven: dat is wat ze in Spanje Home Management Services noemen. De weken of maanden dat je niet aanwezig bent, zorgt dit soort bedrijven ervoor dat je vakantiewoning toch up-to-date blijft.

Maar let op, zoek je home managementbureau zo dicht mogelijk bij je vakantiewoning. Dan ben je zeker dat ze geregeld langskomen. En als je dan toch kan kiezen, opteer dan best voor een bureau met minstens 50 à 60 panden in beheer. Zo is de kans groter dat het om een professionele service gaat, en niet om zomaar iemand die voor en na de werkuren wat wil bijverdienen.

Meer weten? Laat gerust iets weten en we delen graag onze ervaringen!