Zijn er nog koopjes?

Zijn er nog koopjes?

Zijn er nog koopjes ? Waar koop ik goedkoop? Een vraag die wij elke dag krijgen.
Ja er zijn nog koopjes maar niet meer dan thuis in België of Nederland.
Bij een scheiding of een overlijden kan je nog wel eens een koopje doen.
Als je naar de gemiddelde m² prijs kijkt, dan is die nog altijd het laagste in Murcia en Costa Blanca zuid.
Maar met gemiddelden en veralgemeningen moet je natuurlijk opletten.
Vaak is er een zeer grondige reden waarom de m² prijs aan de Costa del Sol of de Costa Blanca Noord (boven Alicante) hoger ligt. De airco is er vaak inbegrepen, de afwerkingsgraad is hoger en de keuken is er meestal volledig ingericht. Ook met white goods.

Een goede tip is nog altijd : koop van een plan maw als het project of de woning net gelanceerd wordt. Vaak worden nieuwe appartementen of villa´s aan lanceringsprijzen op de markt gebracht met meestal een korting van +/- 5 tot 10% korting.